top of page

Møt våre psykologer på nett

Les mer om våre psykologer og velg den som passer for deg. Alle våre psykologer har norsk autorisasjon og jobber daglig med svært varierte problemstillinger. 

Psykologspesialist_Toini_Kern_Psykologkontakten.jpg

Toini er psykologspesialist i klinisk arbeidspsykologi. I tillegg til å jobbe for Psykologkontakten, er hun ansatt som psykolog ved overvektspoliklinikken ved Sykehuset i Tønsberg. Hun har videreutdanning innen kognitiv terapi, ACT (aksept og forpliktelsesterapi), motiverende intervju og mindfulness/oppmerksomt nærvær. 

Psykolog nett Maren Svendsberget online psykolog videokonsultasjon terapi på nett.jpg

Maren har bred erfaring innen spesialisthelsetjenesten og er opptatt av en helhetlig tilnærming til behandling. Maren har særlig erfaring med behandling av ulike angstlidelser som eksempelvis panikkangst, sosial fobi, helseangst og traumeproblematikk. I tillegg til jobbeni  Psykologkontakten er Maren psykolog ved Oslo univeristetssykeshus.

Psykolog på nett_Bjarne Øverland_psykolog online_psykologkontakten.jpg

Bjarne jobber til daglig ved Oslo universitetssykehus er psykologspesialist innen psykoterapi. Han har god erfaring med å hjelpe personer som sliter med nedstemthet, selvkritikk, uro, angst, traumer, eller som befinner seg i en vanskelig livssituasjon. 

Vidar-Kristiansen-Psykologspesialist-i-Psykologkontakten.jpg

Vidar er psykologspesialist innen rus- og avhengighetspsykologi. Han har god erfaring med å hjelpe personer som opplever utfordringer knyttet til avhengighet, angst- og depresjon, selvfølelse, traumer og det å stå i krevende livssituasjoner.

Psykolog på nett_Ingeborg Nilssen_psykolog online_psykologkontakten.jpg

Ønsker du hjelp til å velge psykolog?

Skriv til oss en mail eller kontakt oss på tlf. 95928152 for en uforpliktende anbefaling basert på ditt behov.

Du kan lese mer om hvordan psykologtimer på nett fungerer her

bottom of page