top of page

Møt våre psykologer på nett

Les mer om våre psykologer og velg den som passer for deg. Alle våre psykologer har norsk autorisasjon og jobber daglig med svært varierte problemstillinger. 

Psykolog nett Maren Svendsberget online psykolog videokonsultasjon terapi på nett.jpg

Maren er utdannet psykolog ved Aarhus universitet i Danmark og jobber til daglig ved en voksenpsykiatrisk poliklinikk tilknyttet Oslo Universitetssykehus. Hun har bred erfaring innen spesialisthelsetjenesten og er opptatt av en helhetlig tilnærming til behandling. Maren har særlig erfaring i behandling av ulike angstlidelser som eksempelvis panikkangst, sosial fobi, helseangst og traumeproblematikk. Maren har jobbet mye med plager som bekymring, selvkritikk og sorgreaksjoner, og er opptatt av hvordan mennesker forholder seg til slike opplevelser.

Psykolog på nett_Bjarne Øverland_psykolog online_psykologkontakten.jpg

Bjarne jobber til daglig ved Oslo universitetssykehus og spesialiserer seg innen korttids-psykodynamisk terapi. Han har god erfaring med å hjelpe personer som sliter med nedstemthet, selvkritikk, uro, angst, traumer, eller som befinner seg i en vanskelig livssituasjon. Bjarne er en jordnær nordlending som møter deg med varme og et åpent sinn.

Vidar-Kristiansen-Psykologspesialist-i-Psykologkontakten.jpg

Vidar tar ikke imot nye klienter for øyeblikket. Vidar er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo, og er psykologspesialist innen rus- og avhengighetspsykologi. Han har god erfaring med å hjelpe personer som opplever utfordringer knyttet til avhengighet, angst- og depresjon, selvfølelse, traumer og det å stå i krevende livssituasjoner. Vidar er opptatt av å jobbe med hvordan vi bedre kan forstå oss selv, våre reaksjoner, tanker og følelser. 

Psykolog på nett_Ingeborg Nilssen_psykolog online_psykologkontakten.jpg

Ønsker du hjelp til å velge psykolog?

Skriv til oss en mail eller kontakt oss på tlf. 95928152 for en uforpliktende anbefaling basert på ditt behov.

Du kan lese mer om hvordan psykologtimer på nett fungerer her

bottom of page