top of page
Psykolog-på-nett-online-terapi-slik-fungerer-det.jpg

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor kan du lese våre svar på spørsmål vi har fått fra tidligere klienter. Ta gjerne kontakt med oss på epost, chat eller telefon dersom du ikke finner svar på det du leter etter.

 • Jeg er usikker på hvilken psykolog jeg skal velge?
  Skriv til oss eller ring oss på 95928152 for en helt uforpliktende anbefaling basert på ditt behov.
 • Passer videoterapi for alle?
  I forskningen har videoterapi vist seg like effektivt som terapi med fysisk oppmøte, på tvers av mange psykiske vansker. Spesielt effektivt viser det seg å være på milde til moderate psykiske lidelser. Det er imidlertid for få studier som har undersøkt effekten av videoterapi på alvorlige psykiske lidelser, som psykoselidelser eller høy suicidfare. Dersom du strever med slike problemer, vil vi anbefale deg å ta kontakt med fastlegen din. Ved behov for øyeblikkelig hjelp - ta kontakt med legevakten på telefonnummer 116 117. Les mer om videoterapi her.
 • Jeg tror jeg kun ønsker én time. Er det vanlig/ok?
  Det er helt i orden å booke én time, for å så si seg ferdig. Det er stor variasjon i hva folk trenger og ønsker. Siden vi tilbyr alt fra støttesamtaler/rådgivning til terapi/behandling, er det naturlig at det er variasjon i oppfølgingen.
 • Jeg er usikker på om det jeg sliter med faller innenfor det dere kan hjelpe med?
  Alle har sin unike historie, noe som kreves at det gjøres individuelle tilpasninger i alle behandlingsforløp. Dersom du er usikker på om vi kan hjelpe deg, så ikke nøl med å ta kontakt i chat eller per telefon (95928152). Å kontakte oss er selvfølgeig helt uforpliktende!
bottom of page