top of page

Silje Berg

Psykolog

Silje tar dessverre ikke imot nye klienter akkurat nå. Silje er utdannet psykolog ved NTNU. Hun har bred erfaring med utredning og behandling av ungdom og voksne, samt foreldreveiledning. Tidligere har hun jobbet i både spesialisthelsetjenesten, innenfor akademia og i kommunen. For tiden spesialiserer hun seg innenfor samfunn- og allmennpsykologi.
 

Uansett hvem du er og hva du bærer på, er Silje opptatt av å bli kjent med deg og dine behov, for å få til et trygt samarbeid. Slik kan dere sammen finne mulige og meningsfulle veier ut av fastlåste situasjoner og mot en bedre hverdag. Hos Silje kan du få hjelp knyttet til ulike vansker, som angst, emosjonelle plager, selvfølelse, stress og utbrenthet, relasjonsvansker og livskriser. Hun har også arbeidet mye med arbeidsrelaterte utfordringer og motivasjon.
 

Hun tilbyr individualterapi til voksne og ungdom, parterapi og foreldreveiledning med forankring i kognitiv atferdsterapi, metakognitiv terapi og emosjonsfokusert terapi. Silje er fleksibel i sin tilnærming og tilpasser samtalene til klientens ønske og behov. Silje har fokus på å lytte, og å etablere en fordomsfri og trygg arena for sine klienter.

Psykolog på nett_Silje Berg_psykolog online_psykologkontakten.jpg

💡
Fullbooket

bottom of page