top of page

Ingeborg Berg Nilssen

Ingeborg tar dessverre ikke imot nye klienter for øyeblikket. Ingeborg er utdannet psykolog ved Universitetet i Tromsø, og er godt i gang med videreutdanning for å bli psykologspesialist innen samfunn- og allmennpsykologi.

I tillegg til å være psykolog for Psykologkontakten, jobber hun til daglig som kommunepsykolog i Vestby. Der leder hun blant annet angstmestringskurs, og er i gang med kurs for familier med triste eller engstelige barn, og kurs for nybakte mødre som går gjennom en tøff tid.

Ingeborg har arbeidet i både kommune- og spesialisthelsetjenesten, og har derfor erfaring med alt fra milde til alvorlige psykiske plager. Hun tilbyr hjelp knyttet til varierte problemstillinger, som for eksempel angst, depresjon, traumer, livskriser, arbeidsrelaterte utfordringer, selvfølelse, med mer. Hun har særlig erfaring med angstproblematikk.

I sitt arbeid bruker Ingeborg elementer fra flere terapeutiske retninger, og da spesielt kognitiv terapi og emosjonsfokusert terapi. Hun er opptatt av å hjelpe klienter med å skape mening og forståelse for hvorfor vi handler eller føler som vi gjør, og sammen finne noen gode endringsmål. Ingeborg vil beskrive seg selv som en omtenksom person, som er god til å lytte, og som er opptatt av at de hun møter skal føle seg sett, akseptert og trygg.

Psykolog på nett_Ingeborg Nilssen_psykolog online_psykologkontakten.jpg

Psykolog

bottom of page