Møt våre psykologer på nett

Les mer om oss og bestill time hos den som passer for deg

Ingeborg Berg Nilssen

Psykolog

Ingeborg jobber til daglig som kommunepsykolog og spesialiserer seg innen allmenn- og samfunnspsykologi. Hun tilbyr hjelp knyttet til varierte problemstillinger, som angst, depresjon, traumer, livskriser, arbeidsrelaterte utfordringer, selvfølelse, m.m. Ingeborg er opptatt av at de hun møter skal føle seg sett, akseptert og trygg.

Bjarne Husum Øverland

Psykolog

Bjarne jobber til daglig ved Oslo universitetssykehus og spesialiserer seg innen korttids-psykodynamisk terapi. Han har god erfaring med å hjelpe personer som sliter med nedstemthet, selvkritikk, uro, angst, traumer, eller som befinner seg i en vanskelig livssituasjon. Bjarne er en jordnær nordlending som møter deg med varme og et åpent sinn.

Maylinn Davidsen

Psykolog

Maylinn jobber til daglig i spesialisthelsetjenesten der hun hjelper pasienter med mestring av smerter og utmattelse, og behandler psykiske reaksjoner ved langvarige plager og redusert hverdagsfunksjon. Maylinn møter deg med sitt varme og vennlige vesen, og tilpasser samtalene etter dine behov.

psykolog katrin borgen psykologkontakten

Katrin Borgen

Psykolog

Katrin er for tiden i permisjon og er derfor ikke tilgjengelig for samtaler eller bookinger for øyeblikket. Katrin har jobbet flere år i spesialisthelsetjenesten og har bred erfaring med utredning og behandling av psykiske lidelser. Katrin møter sine klienter med respekt, åpenhet og engasjement, og er opptatt av å se hele mennesket i dets aktuelle livssituasjon.

 

Danielle Legland

Psykolog

Danielle jobber til daglig med arbeidsrettet behandling av angst og depresjon ved Frisk spesialist. Hun spesialiserer seg innenfor allmenn - og samfunnspsykologi, og har god erfaring med å behandle en rekke psykiske vansker. Danielle møter deg med engasjement og interesse, og er opptatt av å skape trygge rammer for det digitale terapirommet.

Er du usikker på hvem du skal velge? 

Skriv til oss i chatten eller kontakt oss på tlf. 95928152 for en uforpliktende anbefaling basert på ditt behov.